Ajankohtaista

Viiniviikot – Shiraz 16.4-1.5

Kevätkauden viinit valtaavat Cocktail Companyn. Tervetuloa maistelemaan Shiraz-rypäleestä valmistettuja viinejä, niin uudesta, kuin vanhasta maailmasta. Viinit vapaasti valikoimissamme viiniviikkojen ajan.

Lue lisää...

Kauppuri5 ruokaa Cocktail Companylla

Kovan kysynnän vuoksi Cocktail Companylta saa tästä päivästä lähtien Kauppuri5:sen revitystä possusta valmistettuja hodareita joka päivä!

Lue lisää...

COCKTAIL COMPANY AUKIOLOAJAT

Cocktail Company – Makuja ja Elämyksiä

Lue lisää...

Southern Wednesday Menu 5.3.2014

Cocktail Companyn ja Kauppuri5 herkuttelu keskiviikot saavat jatkoa. Mursu on koko viikonlopun miettinyt nukkumatta silmäntäyttä, millaista herkkua pöytään laittaa ja Cocktail Companyn pojat ovat itkeneet itsensä uneen tulevan keskiviikon drinkkilistan duunaamisessa.

Lue lisää...

Cocktail Company & Kauppuri5 Presents – American Style Wednesdays

American Style Wednesdays 26.2 alkaen joka keskiviikko Cocktail Companylla. “There is Meat You Can`t Beat” Burgeribaari Kauppuri5 kanssa yhteistyössä suunniteltu ilta nautiskelijoille. Cocktail Companyn valtaa etelävaltioiden tyyliin suunnitellut Hot Dogit, Cocktailit ja Musiikki. Rento meininki ja hyvä ruoka ei koskaan petä. Siitä se ajatus lähti yhdessä Kauppuri5 […]

Lue lisää...

Ruoka ja Juoma. Kevythenkinen visailu sunnuntaisin.

Tänään alkaa joka sunnuntainen Cocktail Companyn ruoka- ja juomavisailu. Kerää max 5 hengen joukkue ja tule mukaan testamaan tietoa ja taitoa, sekä tietysti oppimaan uutta.

Lue lisää...

Cocktail Company aloittaa Tähtitarjoilija-koulutukset yhteistyössä Opteamin kanssa.

Cocktail Company on solminut Opteamin kanssa koulutussopimuksen. Kaikki Opteamin uudet tarjoilijat käyvät läpi Tähtitarjoilija-koulutuksen ennen siirtymistä kentälle.

Lue lisää...

Nettisivut aukaistu ja hiukan kuulumisia.

Jokainen voi kuvitella kun yhteen huoneeseen istuu kolme baarimestaria ja yksi koodaaja, mitä sekasorto voi olla Sivut ovat nyt kaikkien nähtävillä ja olemme koko Cocktail Companyn porukalla ylpeitä lopputuloksesta. Kiitos Avanian Janne Kuntolalle kärsivällisyydestä. Yritimme luoda sivustosta helppokäyttöisen ja visuaalisesti miellyttävän. Sivuilta puuttuu vielä ainakin henkilökuntaesittely jokaisesta, […]

Lue lisää...